Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • peter_27

    aktív tag

    válasz kmisi99 #15993 üzenetére

    Titanium indít/menü gomb/műveletek:
    Biztonsági másolat:
    1. ez csak a letöltött alkalmazásokat menti (rendszer adatokat nem)
    2. csak a rendszer adatokat menti (telepített alkalmazásokat nem ment)
    3. telepített alkalmazásokat és rendszer adatokat is menti

    Ha más romot teszel fel mint ami fent van (pl: gyári rom után egy cm/miui-t) akkor nem ajánlott a rendszer mentéseket visszaállítani csak a telepített programokat.
    Ha csak frissíted a romot vagy visszateszel egy régebbit (pl: miui1.11.25-re ráteszed az 1.12.9-et. vagy CM-7.1 204-re visszateszed a CM-7.1 202-őt) akkor a rendszerbeállításokat is visszaállíthatod.
    sms-t én az SMS Backup & Restore-al szoktam menteni/visszaállítani. Telszámok meg a google fiókon vannak. Ezen kívül miután minden mentést megcsináltam lementem a külső belső sd teljes tartalmát, mert ha smarflash-el felrakok egy gyári romot ez törli a belső sd-t és a titanium backup is ide menti a dolgokat, és ez is elveszne. De így smartflash után csak visszamásolom a titanium backup mappáját felrakom újra a market-ról a titanium-ot és már állathatod is vissza dolgokat.

    (#15997) Slovak:
    Az ingyenes verziónk az a hátránya hogy visszaállításnál minden app telepítésére rákérdez (mint ha market-ról telepítenéd egyesével) a fizetős verzióval automatikusan csinálja, nem kérdez csak telepít. Tehát ha 50+ alkalmazásod van akkor már megfontolandó a fizetős verzió.

    Galaxy S10

Új hozzászólás Aktív témák