Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • DjOrfeus

    tag

    Sziasztok !!!
    nem rég vettem egy optimus 3d t teljessen elégedett vagyok vele mostmár!!! Kézhezkaptam másnap be vittem szervizbe hogy frisitsék a szoftverét meg is történt természetessen ingyen és rakattam rá egy sima lg szoftvert haza felé megfagyot a készülék gondoltam lehet kicsit sokkolta a frissités nem is foglakoztam vele az omniám ami az elözö telom volt is csinálta nagyritkán namármost eltelt 3 nap és ott tartottam hogy kivágom az ablakon a telot fagyot ha kell ha nem és csinált fura dolgokat pld zsebe volt és a kabátomhoz érve mondom mi a fene nem tettem zsebte a mikrot mikor indultam 45 50 fokos volt a telo hátulja.. kifagyva aksi ki vissza és mindha semmi nem is történt volna ment tovább semmi hibajelenség néztem aku adatokat a logba ott volt a nagy rejtéj semmi nem fut a hátérbe poci 100% volt 8 perc alatt leszivta 98% rol 32% ra az aksit mondtam is ennek fele sem tréfa szerviz fell is hivtam öket és megbeszéltük hogy beviszem a telefont mondtam is nekik hogy ez azért kicsit fellháboritó hogy enyi pénzért enyire egy nagy szar azt mondták elnézést kérnek 3 ik szerviz után cserélik szo nélkül ugy jött ki a melom hogy nem tudtam bevinni a telot gondoltam teszek vele 1-2 probát reseteltem feltöltöttem ugyanaz proci gondolt egyet 100% aksi ower 15 perc alatt haza értem és gondoltam megnézem hogy mi afene lehet kivettem a tokbol kábel rádug minden fasza megy egyszer csak produkcio proci olvassza a hátulját 2 perc és abba hagya nézem logot semm....
    levettem ahátulját kivettem az aksit semmi extra égésnyom se semmi egyszer csak gondoltam 1 et és kivettem a memoria kártyát belölle semmi az is zsir elment a kedvem az élettöl is hagytam az asztalon ugy szétszedve ittam mérgembe 2 sört mondtam szarok rá holnap service !!!
    reggel fellkeltem mentem melozni mondom régi telomat nincs kedvem vinni elviszem a KAZÁNT Legalább nem fog fázni a Kezem : )hátha kipihente magát odamegyek az asztalhoz hogy össze rakom amikor raknám bele a memokarit és megcsillant a az iroasztali lámpa fényébe a picike kiss sd foglalat mondom a fenébe mi a franc van evvel nagyitoval megnéztem van egy görbe láb a foglalatban ami alapbol görbe gyárilag DE NEM ENNYIRE !!!! a szervizben amikor kivették belölle a kártyát elgörbitette a lábat a szervizes ember és össze ért 2 láb asszony szemöldök csipeszével ovatossan kiegyenesitettem azota nem szivja az aksit nem volt 1 forósodás sem minden flott fasza a telo

    egy szervizben hogy lehetnek enyire figyelmetlenek ??? ha le ég valami a teloba a zárlattol égés nyom van rajta GAR ugrott szerintem!!!
    Még jo hogy ésszre vettem mondjuk csak a véletlennek köszönhetem hogy este nem raktam ösze mérgembe a telefont hanem bevágtam 2 sört inkább dühömbe !!!!

    Szoval figyeljetek oda a szervizbe is csak Emberek dolgoznak !

    [ Szerkesztve ]

    Ha egy cápa evett a kezedből ( a lábadból is fog ) !!!

Új hozzászólás Aktív témák