Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Skynet258

    veterán

    válasz Rotate #16066 üzenetére

    Eleve nem értem, minek kell a kettőt összehasonlítani. Nem egy cég, nem egy ár, nem egy kategória. A 2X szeretne olyan jó lenni, mint az SII, utóbbi meg szeretne olyan jó áron lenni, mint a 2X. Illetve leginkább a leendő vevők szeretnék. :D

    Meg ez a szabadkozás dolog is. Én értelek, hogy nem akarod itt a harcot, meg úgy akarsz ide visszajárni, hogy ne nézzen rád senki rossz szemmel. De gondoljunk bele, milyen vicces azért, hogy szabadkozni kell, ha leírjuk valamiről, hogy szar. Neked, nekem, a 2X az, ne szépítsük. Csalódtunk, átbasztak minket, tele hibával, romolni kell minden nap ---> vettünk mást. Inkább drágábban, de legyen végre jó.
    Ki lehet ezt mondani, te így gondolod, én így gondolom, meg még sokan mások is.
    Az a baj, hogy minden topikban az adott készülék a király. Nem lehet mást mondani, mert a közösség betámad.
    Ez elsősorban azért van, mert ha valaki vesz valamit, nem szivesen olvassa vissza, hogy nem is annyira jó az a cucc. Meg megszereti, és akkor már szinte személyes támadás lesz a dologból... Ezek csak tárgyak, ha szar valami, akkor szar, ha meg jó, akkor jó.
    De ez nem így megy, reflexből elkezd mindenki védekezni, és azt a cuccot védeni, ami neki épp van.
    Elég hülye dolog ez, és rajtad is sokszor látom a szabadkozást, meg az elmélkedést, hogy most le merd-e írni ebben a topikban a véleményed a 2X-ről. Írd csak le, aki értelmes, az fel tudja dolgozni a dolgot, sőt, fel is fogja, hogy te vagy én miért írunk ilyet.
    Mi így éljük meg, valakinek meg tök jó (és van dergander, aki hetente másképp éli meg :DDD ); őket sem bántjuk, nem úgy járunk ide, hogy "bibibi, szenvedjetek a szarotokkal, Samsung a király, mindenkikapjabe". Nem. Te is szoktál itt segíteni, én is ha úgy adódik; a vélemény ettől még vélemény marad, amit lehet (sőt, kell is) őszintén vállalni. ;)

    Nem fog senki itt megkövezni. ;) Zavarosabb voltam mint szoktam, kicsit fáradt vagyok, de a lényeg szerintem érthető.

    https://geekpulse.hu

Új hozzászólás Aktív témák