Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ferikek

    aktív tag

    válasz Naras #16119 üzenetére

    Én egyébként elviselném mindenféle ügyes-bajos dolgát a 2X-nek, ha az alapfunkciók tökéletesen működnének. pl. ma bejövő hívást nem tudtam fogadni, mert kiírta h andorid.exe (nem tudom pontosan) leáll. bezártam, de hívást indítani sem tudtam. egy reset meg 2 perc uh... az e--mail pedig (sajnos sokat mailezek rajta (nem fb, nem gmail meg ezek) és ez lenne a második legfontosabb normálisan működő funkció) nem mindig mükszik, lefagy az e-mailek letöltésénél és kidob a főképernyőre... főként cégügyekkel kapcsolatos dolgokra használom és sokszor inkább hátrány a 2x, mint előny:)
    Ha fent felsorolt hibák nem lennének, akkor minden szó nélkül azt mondanám, hogy megérte a 130 rugót, de így tuti h nem (anno a w910i-vel is így jártam). tanulság az h nem szabad újonnan megjelent telefont venni:)
    Azzal tisztában vagyok h az android még gyerekcipőben jár és van még mit fejleszteni rajta. nagyon bízom benne h a ics meghozza az elvárt szintet, ha nem, akkor meg május előtt meg kell oldani a cserét (a másik "probléma" h az LG minidig akkor adja ki a frissítést, amikor elhatározom h "na most elegem van, vissza a vételárral"):)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák