Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Naras

    őstag

    válasz beni121 #17200 üzenetére

    Nos, ha HTC fan vagy, és hajlandó vagy kiadni azt a pénztöbbletet a Sensation - ért, akkor az is egy jó telefon lehet, a kijelzője nagyobb, és a felbontása is magasabb, de sztem nagyjából ennyi. A proci még előző generációs (bár volt, ahol már a Tegra2 -t is elavultnak titulálták), azt meg már régóta tudjuk, hogy az órajel nem minden (egyébként is, megfelelő kernellel lehet állítani)... az LG hátrányai közé tudnám sorolni a supportot, sokszor nagyon sokat kell várni 1-1 frissítésre, illetve nem is mindig sikerülnek olyan jól, a HTC ellenben egy nagyon jól összerakott Sense - zel rendelkezik (már aki kedveli), bár magam részéről az ADW Launcherben általam beállítgatott kezelőfelület sokkal jobban bejön.
    Ár/Teljesítmény szempontból mindenképp az LGt tudnám mondani, de ez is személyfüggő, azonban itt találsz egy linket, ahol össze vannak hasonlítva ezek a telefonok, azt hiszem sokat fog segíteni.
    Ha hajlandó vagy egyedi ROM - ot fölvágni a telóra, akkor az LG egy nagyon jó kis készülék, a vas sztem nagyon el van találva, talán még külsőre is jobban tetszik, mint a HTC (bár, fene tudja, azt nem nézegettem olyan sokat... meg persze ez egy tök szubjektív dolog)

    cigulg: Igen? És minden más is? Valaki egyébként mintha írta volna, hogy azzal tolja...
    Itt egy másik, ez is érdekesnek tűnik... nekem mondjuk most a SwiftExtreme Power Saver van fenn... hát, mit ne mondjak, annyira azért nem túlozta el a power saver részét, én meg mondjuk nem nagyon próbáltam még mással, de ha valaki tud jobbat, vevő vagyok rá :R CM7 alá... :DDD

    Más: Közben rájöttem, hogy a Win7 - ben lehet DLNA szervert csinálni, és van 1-2 app Marketen, amik szintén kezelik a DLNA - t, így simán lehet a Képeket, Videókat, Zenéket streamelni... oda-vissza...

    [ Szerkesztve ]

    Don't worry, be happy! ( with LG G2, Lenovo Y560/T430, stb...:)

Új hozzászólás Aktív témák