Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • snipr

    aktív tag

    válasz Balázs1986 #17349 üzenetére

    HPkernel stabil release-e annyira nem feltunoen jó nálam sem, ellenben rc11-r viszont jelentős javulás lenne ha nem szivatott volna meg olyan szinten tegnap, hogy el kellett kezdenem uj romot feltenni (roviden: 2-3 naponta rebootolgatott a telefon, de annyira nem volt zavaró egyutt eltem vele... amig tegnap meló közbe egyik reboot utan boot loop-ba kerult, és hiaba flasheltem vissza a kernelt, hiaba flasheltem vissza más verzióju kernelt a boot loop maradt... már már azt hittem garis probléma lesz mert semmilyen kernellel nem állt talpra, de teljes gyalulás segitett - backupom volt persze, fel voltam keszulve, eleve instabilan hasznaltam ugye)

    Node... most Gueste 2.2, HP stabil kernellel... wifi bekapcs, 3g bekapcs, van OC daemon, ami huzigálja az órajelet (lefelé ha nem kell), 95 app van fent, google fiok állandóan syncel, facebook fiok szintén auto sync, van battery figyelő (battery monitor widget pro), gyár sms helyett GOsms pro, illetve gyári bill helyett GO keyboard... valamint van egy lookout nevu cucc, ami virosokat kerget + ha elveszitem a telót, akkor neten keresztul szerencses esetben megmondja hol van épp (szerintem jó kis app, bár elég sokat zabal, ezen filozom tenyleg szukseges-e :D )... szabad memoria ezek után 100mb környékén van általaban...

    Mindezek mellett éjfélkor huztam le a töltőröl, nyomtam egy kalibrálást (uj rom ugyebar)... battery monitor widget szerint konstans -12mA evett... most keltem valamivel 9előtt és ennyi idő alatt 87%-ra esett vissza (durvan 9óra standby)... ez még azért bőven ott van, hogy ha nekiesek játszani unalmamban, vagy elkap valakit a gépszíj és elkezd hivogatni orákon keresztul, akkor is ki szokta birni este 10-11 magasságáig (ekkor kerul töltőre kb általaban) és olyan 15% kornyeken szokott lenni legrosszabb esetben (igaz volt már olyan is, hogy 65% volt ekkor)

    Kicsit hosszura sikeredett sorry :) a tanulság kb annyi, hogy a sok x@r programot, amit feleslegesen hasznalok le kéne takaritanom és még az is lehet, hogy két napot is bírna :D

    Kérdezek is: a csak 2G módra valami toggle buttont hasznalsz, vagy belepsz mindig menube kikapcs? (netan valami alkalmazas kapcsolgatja?)

    Köszi

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák