Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Eddie141

    senior tag

    Sziasztok!
    3 napja boldog és lassan megboldogult tulaja vagyok egy Optimus 2x-nek. Eddig a büszkeségem nem engedte, de most már muszáj segítséget kérnem tőletek! :D
    Galaxy S-ről váltottam és ott minden oly egyszerű volt.
    A következőek a problémáim, amelyeket 3 éjszaka alatt sem tudtam megoldani:
    MIUI-t szeretnék használni, és hozzá cm7 kamera modot (vagy a lentebb leírtaknak megfelelő alternatívát, amely számomra most még ismeretlen) . Jelenleg pl Wajk féle miui van fenn KANG sima nem memó hack-os verziójából
    1.:
    Feltelepítve a kamera modot bármilyen rom verzióra, bármely kernellel egyszerűen nem rögzít videót (elindítva a rögzítést villódzik 3-szor, aztán elfeketedik, és elindul a counter. Mindezt mindegyik beállítás mellett megteszi, és mindegy, hogy mely moddolt kamerát használom ezek közül)
    Rosszat használnék? Van esetleg más módja is a bitrate meg az fps korlát feltornázására? (a cél olyan 13/20Mbit/s lenne és 29-30 fps) Próbáltam már az Lg camera.apk-t is, de az minden romon fc-zik nekem amint elkezdek rögzíteni.
    Cm7.1-es rommal viszont gond nélkül rögzít a telefon akár 20Mbit/s-el is fullHD-ben és 30 fps-el. De mivel Galaxymon is MIUI-t használtam, és nagyon megszerettem, ezért ragaszkodnék hozzá, hogy maradhasson ez (a legbosszantóbb, hogy xda-n mindenkinek működik, csak nekem nem...)
    2.:
    A miui backup minden egyes restore-nál bootloopot okoz soft restarttal... Akármilyen backupot használhatok, akár az éppen abban a pillanatban a teljesen működő készülékről és alkalmazásokról lementett is. És teljesen random. Néha alkalmazások közt akad fenn, néha pedig már a system-nél.
    3.:
    Találtam egy ilyen MIUI mod cuccot. Nagyon sok elég értelmesnek tűnő dolog van benne, de néhány módosítás eléggé hibarizikó gyanús Szerintetek érdemes feltenni?
    Szerintetek mi a teendő? Mit ajánlanátok minderre? Valaki használta már?
    4.:
    5.0.2.0 CWM van fenn ( kék verzsön, nem moddolt). Egyre sűrűbben sikerül a back gombot lezárni, aztán 10 perc káromkodással sikerül kioldani. Milyen kombinációt használva kell feloldani? (Back Menu Button Disabled) Ilyenkor ugye még restartolni sem lehet a készüléket, mert a kiválasztás nem üzemel.
    5.:
    A HDMI-vel is kisebb problémám akadt. Ha fullHd-ben kötöm a tv-re, akkor is elég pixeles, és ki is lóg egy picit a képernyőből A TV csak pásztázásra van téve (módosítatlan bemeneti jelként veszi fel, és adja le a telefon képét) Ez mindenképp így lesz, vagy módosítható valahogyan?

    Elnézést, hogy ennyi mindennel állítottam ide a legelső alkalommal, de már az idegeim határait feszegeti. Amióta nálam van a készülék közel 60 reinstal volt már, meg még 25 backup / restore. Sajnos semmilyen módot nem találtam a megoldásukra, ezért kérnék segítséget. XDA-t is serényen olvasgattam, de mint már mondottam, általában igen hasznosnak találom az agyvérzés határán állva az ilyen mondatokat, hogy: "kiváló munka, hihetetlen jól működik, és tényleg annyira feldobta a telefon használatát!" :DDD Hogyaza! :DDD

    Aztán kérdés még:
    Mi az a memó hack-os kernel? Mire jó, és van-e értelme?

    Egyébként nem titkoltan bevallom, hogy a váltásom fő oka az elvakult nVidia pártiságom, illetve a youtube-n látott Cm7 modos kamera felvételek... (illetőleg, hogy az S mikrofonja annyira hihetetlenül használhatatlan, hogy azt már szavakba sem tudom önteni) Nagyon elégedett vagyok mindenen felül a sebességgel, illetve az anyaghasználattal, meg a design-el (asszem ismét szerelmes lettem :) ) Kicsit olyan, mintha egy "olcsóbb HTC designt fognék ugyanolyan minőségű anyaghasználattal" Imádom. A képe az S-hez képest is szépnek mondható. Nem annyira túlszaturáltak a színek a kijelzőn, a feketék pedig nem drasztikusan rosszabbak mint a superamloleden. Barátnőmnek még most is Galaxy S van, és voodoo kernellel használva sem olyan ütős egymás mellé téve a két készüléket a különbség, mint először vártam volna (illetőleg a topik olvasgatások után.. :) )
    Ha a fentebb leírtak működni fognak, akkor bizonyosan kitartok e telefon mellett, de ha nem akkor szerintem mégsem fog nekem megfelelni. :( Kérlek segítsetek!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák