Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Balázs1986

    addikt

    válasz Máté94 #19956 üzenetére

    Nincs mit :)

    jooker82: A 4x elég meggyőző :D

    joebacsi4: Elvileg nem fog. Aztán ha mégis, legalább nyugodt szívvel mondhatod a szervizesnek, hogy először kicsi volt, de folyamatosan nő. Akkor csak hamarabb szétszedik, mint ha csak egy kicsi van folyamatosan.

    Mogcaa: Sajna nem találtam, de a kártya kinézetéből adódóan a slot belsejében oldalt keresd a pöcköt. Ami képet Tutu7030 abból kiindulhatsz, annyi a különbség, hogy ahogy elnézem, annál egy nyelvet nyújt ki amikor bedugod a kártyát, amit ha benyomsz kiadja. A telóban meg ugye magát a kártyát nyomod be. Lehet, hogy itt is megvan az a nyelv, csak a slot végében, és a kártyával nyomod be. Passz.

    Crytek: Nem olvastam utána, de feltételezem, hogy kihagyták az nvidia drivereket és maguk alkottak többé-kevésbé (hsz-ek alapján inkább többé :D ) működőket. Meg ugye a Nova HD-nál azt mondják, hogy tessék, itt van alfa állapotban, teszteljétek, és telepítheted. Az lg ezt nem teheti meg se alfa, se beta állapotban, csak a véglegeset adhatja ki. Bár, a június akkor is indokolatlan, na de hátha hamarabb kijön. :U (nem reménykednék benne :D )

Új hozzászólás Aktív témák