Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • jooker82

    nagyúr

    Kdz telepitési útmutató
    Töltsük le ezt a packot...

    Ha 32,vagy 64 bites rendszert használunk, a 3-as lépés nem olyan fontos, de mivel nem árt, ha megcsináljuk, ezért ajánlatos szépen minden lépésen végighaladni, Én 64 bites rendszerrel kihagytam a 3-as lépést...

    1. Telepítsük a letöltött B2CAppSetup nevű programot, ez a hivatalos LG frissítő szoftver! B.mappa

    2.Majd telepítsük az msxml.msi nevű fájlt! Ez a B mappába van..azaz a belső mappában..

    3. Töröljük ki az mfc42.dll fájlt a kitömörített fájlok közül! (Mivel gondot okozhat 64bites rendszer esetén)

    4. Vegyük ki az aksit a telefonból, majd miközben a Hangerő le gombot lenyomva tartjuk, dugjuk rá az USB-t (ha megjelent az S/W Upgrade szöveg a telefon képernyőjén, el lehet engedni) és várjuk meg, míg a gép telepíti a szükséges drivereket!

    5. Nyissuk meg a Windows Eszközkezelőjét (Saját gépre jobb klikk/Hardver fül/legelső gomb az Eszközkezelő) és a Modemeknél jobb klikkel kattintsunk az "LGE Mobile USB Modem"-ra és tiltsuk le azt!

    6. Indítsuk el a KDZ_FW_UPD. fájlt rendszergazdaként! ez az A mappába van...

    7. Indítsuk el a Windows Enabler.exe fájlt(B mappa) rendszergazdaként! A tálca jobb alsó sarkában, a Windows Enabler ikonra kattintva aktiváljuk azt!

    8. A KDZ Updaterben válasszuk ki a korábbiakban letöltött .kdz fájlunkat! A Type: CDMA-n a mellettwe levő pedig DIAG-on legyen
    9. Kattintsunk a "Launch software update" gombra (Első klikkre csak aktívvá válik, második klikkel pedig elindítja a procedúrát)!
    10. Hagyjuk, hogy tegye a dolgát! Ne kattintgassunk rá, akkor sem ha az ablak azt írja, hogy a program nem válaszol, előbb utóbb látni fogjuk, ő a háttérben dolgozik! A Log-ot nem kell figyelembe venni, valószínűleg tele lesz hibaüzenettel, de az nem baj.
    11. Várjunk amíg a telefon újraindul, és megjelenik az LG logo a képernyőn! Általában ez pár perc, tehát ha 10-20-30 percig nem történik semmi, akkor valami nem jó, valószínűleg el sem kezdte, és csak vár a program, ilyenkor le kell húzni a gépről, újraellenőrizni mindent, esetleg másik USB csatlakozóval, vagy másik Windows-al!

    [ Szerkesztve ]

    LG G2 32 GB 4.4 AOS

Új hozzászólás Aktív témák