Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #84221696

    törölt tag

    Halihó!

    Egy kis beszámoló a vm9-ről. Amikor felraktam, baromira tetszett az egész. Aztán meg nem jelezte ki a hívásokat, én sem tudtam hívni. Amikor iitt elmeséltem, ntomka ( :R ) adott egy tippet, hogy mitől lehet a problémám. A jelzett helyről leszedtem egy BB-t, a hozzá való RIL-t pedig a Getril-lel dobtam fel. Az egész cm9-et (nova hd) újratelepítettem szombaton és azóta csak egyszer játszotta el, hogy nem tudok hívni és engem sem tudnak, de egy újraindítás megoldotta a problémát.
    Az akksihasználatról: nem sok előrelépést figyeltem meg a cm7-hez képest. Nekem mindkét verzió alatt ugyanolyan ütemben merül az akksi. Kis jóindulattal egy napot kibír. Tegnap éjjel csutkára töltve lehúztam a töltőről és amikor reggel ránéztem (22:00 órától reggel 5:30-ig) 25%-ot esett az akkumulátor töltöttségi szintje.
    Néha produkál spontán újraindulást, de ezt csak akkor, amikor böngészővel szórakozok. Mind a beépített, mind a delfin hd böngészőnél megvolt ez a bug. Akkor fordult elő, amikor a telefont függőlegesből vízszintesbe fordítottam át.
    Szóval, van még mit fejlődnie, de cm7-re már soha sem fogok visszatérni. :)

    Egy gyors kérdés, szerintetek melyik kernel most a legjobb? Én most Harsh kerneljét használom, de van-e olyan, amelyik jobb, mint az övé?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák