Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • peter_27

    aktív tag

    válasz eladogeppc #25030 üzenetére

    Beleolvastam az Alcatel One Touch 995 (nem csak az utolsó 5 hsz.-t) fórumába múltkor ennek a kérdésnek kapcsán, és az ott olvasottak alapján én semmi pénzért nem venném meg azt a készüléket. Nem csak a gyári támogatás hasonló mint az LG-é (sz@r) hanem még CM, és egyéb alternatív rom lehetőséget sem találtam hozzá. Így ha nem tetszik a gyári megoldás (mint ahogy az LG-é nekem) lehetőség sincs a lecserélésére. És a két készülék közti különbség sem elhanyagolható. Az lg javára:IPS, GG, 2x1Ghz, ULP GeForce, alternatív rom lehetőség, stb..

    A NÁLAD jelentkező miui/wiui hibákkal kapcsolatba, teljes mértékben egyetértek (#25039) bull84ghia-val. Valamit nem jól csinálsz, vagy esetleg régi a cwm-ed amivel felrakod, de fura, hogy csak neked van ilyen jellegű gondod vele.

    (#25044) eladogeppc

    Egy rom telepítés után kell legalább 4-5 töltés/merülés ciklus (nem kell kikapcsolásig meríteni) mire az akku normálisan beáll. De egy napnál több üzemidőt ne várj el a te használati szokásaiddal. Itt van az a kombináció amit én használok:
    MIUI.hu_LG_O2X_2.3.16 rom
    De ebből én kiszedtem egy két dolgot valamint lecseréltem benne pár alkalmazást újabbra, valamint a camera modot. ITT az általam módosított verzió
    És ehhez egy régebbi etana kernelt használok. [link]

    [ Szerkesztve ]

    Galaxy S10

Új hozzászólás Aktív témák