Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • persil

    nagyúr

    Na tegnap írtam az album eltűnést.

    Újra feltettem a hiányzó albumot, melóból hazafele hallgattam róla pár számot, minden rendben volt(de most már nem az sd-re tettem, hanem a belső tárhelyre, hátha az a gond). Most jövök reggel és ugyan úgy hiányzik... Eltűnik, magától! Ráadásul megint pont csak ugyan az az album, az összes többi meg van.

    A zene nem törlődik, a telefonon továbbra is ott van, bármelyik fájlkezelőben látom és le is lehet játszani. Viszont a zenelejátszó egyszerűen egyik percről a másikra nem látja. Ha pedig újra felteszem azt az egy konkrét albumot, akkor ideig-óráig megint látja és le tudom játszani a zenelejátszóval, aztán puff eltűnik.

    Ez mi a szar?! Mit csináljak vele? Hybrid 3.6 van fent, a saját gyári zenelejátszójával, semmi mókolás, semmi haxolás, tök alap minden.

    Akár, akármit is mond... Bármilyen szép, gyors és testreszabható az android, bármilyen sok dolgot tud, akkor is egy megbízhatatlan marad örökre. Ilyen iOS-en és WP-n sosem fordulhatna elő.(és ne mondjátok, hogy de igen, mert érdekes mód nálam különböző telefonokon éveken keresztül sem fordult elő semmi hasonló)
    Egyszerűen ez a megfelelő szó: megbízhatatlan. Egyik nap elfelejt ébreszteni, másnap újraindul, eltűnik a zene, blablabla...
    Szerencsére nekem hibamentes a hybrid és tényleg meg vagyok vele elégedve, de, hogy egy ilyen alap dolog hibás, az kicsapta a biztosítékot. A fagyást, újraindulást, satöbbit meg tudom érteni, mert az appok beleköphetnek egy stabil rendszer levesébe, de az, hogy valami, amit egyszer felteszek a telóra az konkrétan magától a lejátszó számára megszűnik létezni... wtf?! És nem törlődik, mert ott van, le lehet játszani, csak a zenelejátszó egyszerűen nem látja.
    Bármilyen más rendszeren, ha felteszek egy zenét az ott marad az idők végezetéig. És lehet, hogy az is kifagy, nem működik, vagy bármi, de nem tűnik el a lejátszóból csak úgy... :S

    Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html

Új hozzászólás Aktív témák