Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • zsoltiz

    aktív tag

    válasz defy456 #33568 üzenetére

    Akkor leírom én is a gondolatmenetedet csak más szemszögből, ha már autós példa:
    Bemész a ferrari autógyárba, ahol a mérnökök még dolgoznak a következő ferrari modellen. Fejlesztés alatt van, még nincs kész. De te türelmetlen vagy és elhozod a gyárból a félkész autót. Aztán meg csodálkozol és reklamálsz, szidod a mérnököket, hogy nincs rajta fék vagy nem indul be. De ki mondta neked, hogy be fog indulni?

    Nincs kész. Mit nem lehet ezen megérteni?

    Ennyi. Ráadásul van még pár dolog:

    A CM10 egy opensource projekt, tehát nagyon nem illik számonkérni, hogy mások mikor mit és hogyan csinálnak a szabadidejükben azért, hogy nekünk legyen egy jó ROM-unk _ingyen_. Most itt tartanak, vannka még hibák bőven, de senki nem is mondta ,hogy nincsenek.

    A CM10 sikere ráadásul a gyári LG szoftvertől is függ. Egyelőre az LG csak a koreai SU660 verzió kernel forrását adta ki, ezzel vannak a problémák. Majd ha az LG kegyeskedik kiadni az EU verzió forrásait is, akkor lesz lehetőségük a fejlesztőknek hibákat javítani. Addig meg vannak lőve ezzel a hívás problémával.

    (a gyári kiszivárgott LG romokkal ugyanez a helyzet, amíg nincs kész, addig kár reklamálni, senki nem mondta hogy működnek)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák