Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Balázs1986

    addikt

    válasz buktagt540 #33996 üzenetére

    Hagyd rá...próbáltuk neki elmagyarázni, esélytelen. Valamiért azt hiszi, hogy csak az fejleszthet, aki elsőre tökéleteset alkot. Arról, hogy valamit tesztelni is kell, nem 1 embernek, nem 1 készüléken, fogalma sincs. Az sem győzte meg, hogy elmondtuk, hogy a telefonok felén most is jó a CM10 híváskezelése, a másik felén meg nem, és ez majd nyilván javulni fog később...de tesztelés nélkül nyilván nem derül ki, hogy megjavult-e, szóval olyannak is tesztelni kell, akinek nem megy rendesen. De nem, ez szükségtelen...nem lett jó elsőre, bár ki se adta volna, kapja be, hagyjon ott mindent, kész, pont. (A nevéből származására utalásról inkább ne is beszéljünk -.- )
    Az előbbi megnyilvánulásából ítélve pedig arról sincs fogalma, hogy egy fórum nem arról szól, hogy 2000x leírjuk totálisan ugyanazt. XDA-n ez történt, meglett az eredménye. Ez a topic sajna már rég a dolgok kismilliószor elismétléséről szól...és ilyen szempontból baromi mázlija van, nyugodtan kérdezheti / mondhatja ugyanazt a hülyeséget százszor (minthogy tette most is), nem kell attól tartani, hogy egy ügyes fejlesztő belefárad a papagájszerepbe és elhúz.

    banuszzs79:amúgy nem is használom és ha tudnék programozni már rég megcsináltam volna .D de sajnos ehhez nem értek
    Ha nem használod, minek fikázod? Saját bevallásod szerint nem tudsz programozni, akkor meg minek magyarázol olyanról, amihez fingod sincs?
    Az, hogy "ha tudnék programozni már rég megcsináltam volna"...hát....nem...nem mondok semmit :D Maradjunk annyiban, hogy itt is van pár ember, aki konyít a programozáshoz, még a Linux működésében is képben van, mégsem áll neki egy ROM összerakásának. De igazad van, baromi egyszerű dolgok ezek...

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák