Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Balázs1986

    addikt

    válasz biglion-lord #39511 üzenetére

    Szia!
    Nos, a dolog titka az, hogy a SVOX TTS (azt használok) legújabb verziójára van szükség, régiekben nincs ICS / JB támogatás. Tehát, ha Titanium-mal állítottad vissza, frissíts rá Play-en.
    Az official 10.1 nightly-kat próbálgatom, most épp a mai van fent.
    Mariska fizetős dolog, Play-en tudod megvenni, úgy az igazi. (Nagyon Lucky-nak kell lenned ahhoz, hogy Patcher módban fusson...szóval ez privát téma.)
    Tehát amiket használok:
    CM10.1 official, legújabb SVOX TTS (ingyenes a Play-en), valamint Mariska magyar hang. Kernel Kowalski 100p3, bár nem hiszem, hogy ennek nagy lényege lenne.
    Remélem, használ valamit a segítség :)
    Hozzáteszem, valami nem oké nálam sem most, de ennek nagy valószínűséggel az az oka, hogy "Lucky vagyok". Azt hiszem, most már tényleg vásárolni fogok a Play-en hangot, úgyse drága, egyszer kibírom.

    (#39428) ntomka: Muszáj, másképp nem lehet :) És most is előkerült, csak olvasni kell a sorok közt :D De most már, mint ahogy 2 sorral feljebb írtam, a probléma legálisan elintézhető részét legálisan fogom intézni :)

    cjvt3o: Ja, hogy ja...oké. Itt van az, ami sajnos nagyon általános tapasztalat: az új bootloader-es CM10(.1) még nagyobb szórással dolgozik a telefonok között, mint az eddig próbálgatott ROM-jaim. Én is ezt, pontosabban a korábbi verzióit használtam a hozzájuk írt Kowalski kernelekkel. Az első verziók még tök jók voltak, de ahogy jöttek az újabb verziók, úgy jöttek az újabb és újabb gondok, míg másnak tök jól ment. Bár olyan súlyos, mint nálad, még nekem sem volt. Viszont, amióta visszatértem régi bootloader-es official CM10.1-re, a stabilitási gondok megszűntek nálam. Ajánlom neked is, hogy tegyél egy próbát, hátha beválik. Rosszabb úgysem lehet :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák