Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • fullmanytime

    csendes tag

    válasz tome.jr #4246 üzenetére

    Fr17: Visszatettem a csak GSM módot, miután megcsináltam a screenshotokat a hálózat eldobásáról. Azóta egyszer nem írt ki semmit. Csak így néha tetű lassú a net. (De kib. kíváncsi lennék, hogy mi az összefüggés, hogy hol a hiba.)

    Nekem a koreai v10d-vel a 05.02-es baseband volt fenn, de azzal is ugyanez volt. USIM loading, network unavailable, stb.

    A hangminőség talán kicsit jobb volt, ha jól emlékszem.

    Szóval most az van, hogy a fr17 fear 10-zel gyors a telefon, a csak 2G-t bevállalom, mert elég sok helyen van wifi, ahol napközben vagyok. Az akksi az fr15-ról mindenféle wipe-olás nélkül is rendben van, de akksi wipe-ot mondjuk egy hackelésnél sem nyomtam, tehát még soha. Olyan standard egy nap, esetleg másfél, ha nem érek rá nyomkodni a telefont. Task killert nem használok, és launcher pro plus van fenn. Nem akad semmi, nem laggol semmi, nem szívja az akksit semmi olyan rettenetesen. Én innen el nem mozdulok, amíg ki nem jönnek a fiúk valami épkézláb rommal, ami megoldja a hálózati problémákat.

    A kamera nekem is ködös, meg is lepődtem, amikor először megnéztem laptopon párat, amit lőttem. Nincsenek rettenetesen nagy igényeim, de azért elviselném, ha a nyaralásra már valami jobb kameraszoft össze lenne pakolva.

Új hozzászólás Aktív témák