Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Balázs1986

    addikt

    válasz djstavross #4932 üzenetére

    "Nah látod most vallottad te is be, hogy hibás ez a termék" Konkrétan a te, általad is hibásnak tartott telefonodról beszéltem, tudod te azt...de lehet direktbe értetlenkedni, ha jól esik :F
    "A szervizről meg annyit, hogy felesleges tortúra lenne ha ugye a telefon hibátlan lenne, csakhogy nem hibátlan és most adjam be"...kettőnk közül valaki nincs tisztában a szerviz fogalmával, vagy nem tudom :F Ha hibátlan lenne a telefonod, persze hogy nem adnád be. De hibás, ezért beadod. Tudod, erre való ez a szolgáltatás... ;)
    "Most komolyan, 3-4 ember isteníti a telefont másik 20 meg leírja a hibáit"... Na akkor huszadjára próbálom megértetni, most másképp: van másik cuccod? Bármi, ami normálisan működik, és van fóruma ph-n? Beírtál már mindegyikhez, hogy jaj de jó, hogy semmi baja? Nem hiszem. Ezt magyarázom, hogy attól hogy van 20 hiba itt (meg nyilván van olyannak akinek szintén van csak nem ír), attól még nem csak annak jó a telefon, aki itt van. Csak tudod, van pár barom, akinek jó, és esetleg tudja hogy a másiknál mi a baj, és próbál segíteni. Oltsátok még őket, hátha elmegy a maradék kedvük is.
    Nem ragaszkodok én semmihez betegesen. Amint olyat produkál a gép, amit nem lenne szabad neki, és nem tudom megoldani, megy szervizbe. Kb ennyi.

    C.Brigante:
    Ha a HD2-őt újonnan, és nem akcióban vetted, majd ugyanúgy adtad el teljes áron, akkor nem tudok mást mondani, mint hogy jó üzletet csináltál (ez nem kötekedés, vagy ilyesmi, komolyan mondtam :) )
    Le lehet írni amit akarsz, persze. Csak keretek között. És azért volt kötekedés benne, ezt ne tagadd.
    A hibás telefon meg...ha a tied szerinted jól működött, miért adtad mégis el? Akkor csak hibás, nem? A szériahibára se lehet fogni. Ha már a kocsiknál tartottunk: Megveszed a Golf IV-t, kiderül hogy szériahibás a szervó.
    a/ cserélteted garanciába, ha megy akkor használod
    b/ cserélteted garanciába, majd eladod, ki tudja, előjön-e újra
    c/ tisztára mosod és eladod.
    A 3 között van 1, ami nagyon nem korrekt.

    Mindegy, a továbbiakban inkább csak olvasom ezt a csevejt.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák