Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • fullmanytime

    csendes tag

    Felraktam a MIUI-t:

    1: ezt különben direkt csinálják, hogy kimondhatatlan, fantasy szerepjáték nevű ebben a közegben minden?? Cyanogen, Modaco, Blazingdragon, Miui,WGSpolelablblalbla?? Van ezeknek jelentésük??

    2: elképesztően profi, letisztult, látványos, sokkal jobb, atyámf@sza ez a cucc. Komolyan. Nagyon szép, nagyon ízléses.

    3: DE: az a baj, hogy ezt sem nulláról csinálták (pedig egyszer valahol ezt olvastam, hogy a MIUI-ban direkt ez a jó, hogy az alapról építik fel a cuccot), a mélyben, odalenn minden egyes ROM ugyanaz a semmirevaló, rémségesen elb@szott LG förmedvény.

    Azaz: nálam ennél a romnál is ugyanúgy nullára esik vissza a térerő a "3G prefered" módban.

    4: Biztos írta valaki vhol, hogy vigyázz hülyegyerek, mert a MIUI-t nem szereti a LG PC Suite és onnan bizony te sose szerzed vissza a névjegyeket, csak én nem olvastam :D

    5: Mi az, hogy nem engedi a saját launcher kukába dobni a music meg a mellette lévő kínai feliratos widgetet?? Azt mondja, hogy unable remove system application. Ja, mert, hogy ez nem widget, hanem maga az alkalmazás. :W Csak rájövök, amint beírom..

    6: van a titanium backup nevű, mérhetetlenül zseniális programnak olyan beállítása, hogy ne kelljen egyenként leokézni az installálást visszaállításkor? Kicsit elpilledtem a végére, de megvan minden :)

Új hozzászólás Aktív témák