Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • fullmanytime

    csendes tag

    Kiszálltam.

    Április végén vettem meg a telefont, szóval három hónapot bírtam ki vele kb. Nokia 5800-ról váltottam, tehát az egész olyan volt mint egy álom: a kijelző, a sebesség, az alakíthatóság, az egyszerűség, úgy minden. Az egyetlen baj nálam - a többi azért lassan megszűnt a javítgatásokkal - a 2G-3G volt, illetve az, hogy normális mobilnetem sose volt a készüléken. Tudom, sokan azt mondják, hogy mire nem jó a sima GSM, úgy még az akksi is tovább bírja, de én egyszerűen megőrültem attól, hogy egy százhúszezres telefon korlátoz engem, nem akkor nézek meg egy youtube videót, amikor akarok, hanem amikor épp belefutok egy wifibe, vagy neadjisten bírja térerő 3G-n két és fél percig. Hogy az utcán kell tökölnöm, míg betölt a google térkép, hogy pont, amikor kellene, akkor feldobja, hogy nincs hálózat. Ja, akkor vissza 2G-re és újra az egészet, csak úgy picit várni kell... Minden egyes nap felkúrt ez a rohadék telefon, minden nap piszkált kicsit, hogy mibe futottam bele.

    A legutóbbi 0725-ös BB és RIL kombó elég volt arra, hogy fél-egy órákat bírjon full térerőn GSM/WCDMA módban, de mindig eljött az a pillanat, amikor nullára zuhant az egész és csak kicsi, piros x világított, ahol a pálcikáknak kellett volna. Akár pont akkor, amikor kurvára fontos hívásom volt. Itt lett elég.

    Borzasztó sokat buktam, tényleg, a telefon többe került mint a laptopom, igazából nem engedhettem meg ezt magamnak, hogy vételár felét lehúzzam a vécén, de eljött az a pont, amikor már ez sem érdekelt.

    Most pedig rettenetesen beleásom magam a fórumokba, hogy mit vegyek és megfogadom, hogy SOHA TÖBBET nem veszek mások által alaposan ki nem próbált telefont. Jelen pillanatban csak megkönnyebbülést érzek, hogy megszabadultam a 2x-től.

    Nektek meg kitartást és egyre több igazán működő LG-t, romot, update-tet, na meg egy ennél vidámabb hangulatú fórumot, ahol nem születnek ilyen hozzászólások, mint az enyém :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák