Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #68216320

    törölt tag

    1. Az új 2.3-as ROM-nál, ha a fülhallgató be van dugva és hívnak, nálam nem működik a telefon mikrofonja, amíg ki nem húzom a fülest. Úgy emlékszem a 2.1-nél ez még nem ilyen volt. Erre van valami orvosság? Egyáltalán jelentkezik ez a probléma nálatok is?

    2. Folyamatosan kijelző problémám van. Az LGCalibration programmal hiába állítom be nem jön rendbe és pontatlan marad az érzékelés. Pedig a data/nv mappában létrejön a fájl ami tartalmazza a beállításokat. Ti hogy oldottátok meg? Vagy nem kalibráltok?

    Az akku dologhoz annyit tennék hozzá, hogy amennyire én tudom nem egyenletesen merülnek. A teljes feltöltöttségből hamar zuhannak akár 10-15%-ot, aztán a maradék töltést már egyenletesebben képesek leadni, majd a végén szintén zuhan egy nagyot. Ezért van 10-15%-os töltöttségnél az eszközök figyelmeztető üzenete (telefon, laptop, stb.)
    Szóval nem probléma, ha nyomkodás közben hamar leesik a százalék kijelzés, az a kérdés 15%-ig mennyi ideig tudja tartani. Ha nincs igazam javítsatok ki nyugodtan, de én így tudom.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák