Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • wwenigma

    Jómunkásember

    Ajanlott progi: UberMusic

    Beallitasokban erdemes bepipalni, hgy a boritot csak WIFI kapcsolaton töltse le. Ez a FLAC nem teljesen fekudt neki, lehet csak az aranylag lassabb SD karim miatt de néha beakadt, MP3-mal nincs baja.

    hackeeeee: probald meg ujra, ha kell tudok segiteni teamviewerrel. (nem hiszem el hogy nem mukodik) QSIP nekem ki van teve widgetnek is, el is indul, passz.

    felixo: szerintem túlmoddolt xar de ájkendi legalabb :DDD

    Latza: mint korabban is irtam, kell 3 particio az SD karira. primary/FAT32 - primary/EXT2 - primary/LINUXSWAP. Fentebb linkelt minitoollal tudod particionalni, vagy ez alapjan: [link] Annyi a kulonbseg hgy a gyari App2SD ami a cyanogenben van nem tamogatja az ext particiot, igy most nekem az alabbi felostasban van: 3,4GB FAT32 / 20MB ext2 / 250MB SWAP. Ha akarod hasznalni az ext2-t akkor a link2sd talan hasznalja, de ha mar van beepitett a romban akkor az talan "jobb".

    darál0w: mutatja.

    buktagt540: ugy lehet hogy a class az csak egy minimumom hataroz meg. (class4 - 4MB iras/olvasas minimum)

    [ Szerkesztve ]

    Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma

Új hozzászólás Aktív témák