Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • joestone

    addikt

    válasz wwenigma #35203 üzenetére

    Bosszant is meg nem is . A voda üf is leszerepelt. 5 nap alatt sikerült választ adniuk arra a kérdésre , hogy hol van a telefon .
    Íme a hivatalos válasz a szerződésbontásra :
    Tájékoztatjuk továbbá, hogy az egyes tarifák havidíjai, valamint a tarifák havidíján felüli perc-és SMS díjai 2011. augusztus 19-től emelkednek. Az emelkedést a piaci körülményekben bekövetkezett változások indokolják. A fentiekről előfizetőinket számlaleveiken értesítettük, valamint 2011. június 17-én megjelentettük az ezzel kapcsolatos Közleményt.

    Tájékoztatjuk, hogy az Eht. 132.§. (4)-(5) bekezdései az alábbiak szerint rendelkeznek az Általános Szerződési Feltételek egyoldalú módosításával kapcsolatban:

    (4) Ha a szolgáltató az általános szerződési feltételekben meghatározott esetekben jogosult az általános szerződési feltételeket egyoldalúan módosítani, köteles a módosításról a hatálybalépését megelőzően legalább 30 nappal az előfizetőket e törvényben foglaltak szerint értesíteni, az előfizetőket megillető felmondás feltételeiről szóló tájékoztatással együtt. Ebben az esetben az előfizető jogosult a módosítás tárgyában megküldött értesítést követő 8 napon belül a szerződés azonnali hatályú felmondására.

    (5) Amennyiben a módosítás az előfizető számára hátrányos rendelkezéseket tartalmaz, az előfizető az értesítéstől számított 15 napon belül további jogkövetkezmények nélkül jogosult felmondani az előfizetői szerződést. Nem mondhatja fel az előfizető az előfizetői szerződést ilyen esetben azonban akkor, ha kötelezettséget vállalt arra, hogy a szolgáltatást meghatározott időtartam alatt igénybe veszi és az előfizetői szerződést az ebből eredő kedvezmények figyelembevételével kötötte meg, és a módosítás a kapott kedvezményeket nem érinti. Amennyiben a módosítás a kapott kedvezményeket érinti, és az előfizető felmondja az előfizetői szerződést, a szolgáltató az előfizetőtől nem követelheti a szerződés felmondását követő időszakra eső kedvezmény összegét.

    A fent leírtak alapján az áremelésben érintett tarifacsomaggal rendelkező ügyfeleink a feltételes kedvezmény és a kötbér megfizetése nélkül bonthatják az előfizetői szerződésüket, vagy hordozhatják el hívószámukat, amennyiben az árváltozásról szóló értesítés kézhezvételét követő 15 napon belül jelzik az erre vonatkozó szándékukat. A nyilatkozattétel elmulasztása elfogadásnak minősül.

Új hozzászólás Aktív témák