Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • wwenigma

    Jómunkásember

    válasz joestone #6082 üzenetére

    Szerintem megoldható átrakni a gt540 2.1 firmből a dolgokat. Viszont ha találsz benne egy cifs.ko file-t azt tesztelném, hátha megy. :) Egesz mokas parancssorban linuxozni.

    norbi93: App2SD csak egy opció amit használhat egy alkalmazás. Az amit mi hivunk app2sd-nek, nem elérhető. (szinte minden az sd karira megy) Az meg hogy számolásban gyorsasbb... hmm, a hardvernek is vannak határai. Mindenesetre akkora ugrast nem kell varni mint 1.6-ról váltásnál. Black rom. Jot nem olvastam rola, nem érdemes még foglalkozni vele. (topicja)

    beluudj: menne de minek? Igy is tul sokat pörög, epp lasssitason gondolkodom setcpu-val. 12oras full idle fazis alatt mindössze csak 25%-ban van az energiatakarekos 245MHz-en!!! Ez rettentően kevés. Hosszutavon meg uccsem hasznalnad, mer megeszi az akksit.

    sagesz93: azert tulzasokba ne essunk mar abban 1 GHz-es Snapdragon processzor van alapbol... igy is eleg gyors a cucc, nem tudom hova akartok meg gyorsulni. Voda845-nel is megy az OC, csak épp panaszkodnak, hogy fagyogat neha meg bezarulgatnak progik maguktol. Erdemes beleolvasni topikba.

    [ Szerkesztve ]

    Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma

Új hozzászólás Aktív témák