Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • molbali

    tag

    Sziasztok!

    Lassan én is rászánom magam a frissítésre. Ha nem is most éjjel, de talán holnap meglesz. Az a kérdésem, hogy ha a Joestone féle módisított görögöt szeretném feltenni, nem az új blacket, hanem a fehéret (ezt stabilabbnak érzem még) még akkor mire kell figyelnem, hogy ne fürödjek be. A konkrét problémám, hogy rootolt, app2sd-s 1.6 van a telón. Gondolom a frissítés előtt a memkarit le kellene formáznom újból, hogy a frissítés alatt üres legyen igaz? De ha kiveszem a memkarit akkor az app2sd-s 16 végleg elveszti a memóriakártyát és nem látja többet, igaz? Akkor hogy kapcsolom be a telefont a frissítéshez? Vagy valamit rosszul érzek ebből a dologból?

    Tegyük fel, hogy lementettem a telefonszámaimat valahogyan, a fene tudja még, hogy hogyan. bevállalom, hogy vesznek az appok. Mit kell tennem még a frissítés előtt, hogy ne legyen gond? Induljunk ki egy bekapcsolt működő állapotból, ahol sd kártyáról futnak éppen a dolgok az 1.6-os rendszeren.

    Remélem nem kevertem be a kérdést nagyon és valamennyire érthető a problémám. Ha valaki gyorsan tudna segíteni akkor gyorsabban csatlakoznék a friss oprendszeresek táborához.

    Előre is köszönöm a segítséget.

Új hozzászólás Aktív témák