Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #41133696

    törölt tag

    válasz #41133696 #2095 üzenetére

    Ma vittem el első ízben az L7 II-vel a Sony SBH20-at. Pontosabban a triót, mert L7 II+ Huawei E5776 + SBH20 volt a felállás, a tapasztalatok:

    1. Eddig ez az első fülhallgató amely ennyire jól szigetel a kivülről érkező hangokat illetően. Olyan érzés majdnem, mint amikor csend van a szobában, és még be is dugog a két fülled az ujjaiddal. Ugyanakkor sétálás és biciklizés közben is süvít a szél, mintha kívül egy szélvihar lenne :D

    2. A telefont beteszem a hátizsákba elv, csak FM rádió hallgatásánál jó, vagy akkor ha a MiFi-t is a táskába teszem, mert külön a WiFi jel gyengesége miatt lesz csend webes rádió hallgatásakor.

    3. Mivel kivülről jól szigetel, ezért figyelni kell közelekedéskor nagyon.

    4. Sok idő múlva sem "töri a fülem", tehát kényelmes, viszont ott ahol érinkezik a bőrrel izzadásra hajlamosít.

    5. Még nem néztem meg milyen típusú akkumulátor van benne, de remélhetőleg nem Ni-MH :)

    L7 II-nél, de a Huawei Y330-bál is megfigyelhető, hogy jól a gyári időjárásalkalmazások, de a frissítési gyakoriság 1 órára van minimalizálva. A KitKat előtt, sokáig használtam a gyári helyett, Beautiful Widgets PRO-t, de aztán az Android 4.4-gyel az LG által nyújtott AccuWeather verzió annyira megtetszett, hogy egészen idáig azt használtam. Most viszont váltottam, és a fizetős AccuWeather Platinum (fizetős) került ismét vissza, aminél már 15 percenkénti adatlekérésre is van mód.

    (#2105) Storms: Nos én csak gyárit használok

Új hozzászólás Aktív témák