Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • k-adi

    nagyúr

    Na van egy noob kérdésem, de nem jöttem rá eddig... hogyan lehet képet forgatni offline? :F Nézem a files "appot", azaz a tárhelyes mappát, itt vannak ugye kategóriák, "Képek" és abban a mappában vannak a képeim.
    Viszont kb. semmi módosítási funkciót nem enged... okés, elfogadom basic app, megyek a 3 pöttyre, megnyitás itt: Photos, de nem történik semmi, továbbra sincsenek új gombok... :U (szerintem ez bug, nem tud átirányítani a Photos appba)

    Oké, megnézem külön a Photos appot, ott már lehet módosítgatni kedvem szerint, de akkor rögtön frissíti is a dátumot rajta és a "Files" appban új dátumhoz rendeli (rendezés dátum szerint)... elég bénácska így ez, mert pl. egy 90 fokos forgatás esetén "nem módosítok" a képen, így nem kéne "újnak" érzékelnie (nem "mentés másként").
    Meg a Photos appban ott vannak a drive-on lévő képek is (ugye az az app nyitó oldala), amik nem is érdekelnek most, át kell battyogni alul a "könyvtár" menübe a local storage-hez... tehát a kérdésem, hogy tényleg nincs a Files appban lehetőség képet forgatni? :D pedig ez olyan basic lenne, nem is értem, minek kell ehhez külön Photos app?! :F

Új hozzászólás Aktív témák