Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Crafter32

    őstag

    válasz K82 #1870 üzenetére

    Hanghívásban nem nagyon szeretnék kompromisszumot kötni. Pannonos vagyok kb 20 éve még Nokia 2110-el kezdtem. Egyszer volt Vodafone pár évig, de bent a házban nagyon nehéz volt vele telefonálni, én még1x nem szeretnék ilyennel szenvedni föleg így 2020 után már... 5G egyedül ami nem érdekel, csak email olvasásra használom a mobilnetet.

    Asusnak utána olvasok, az kimaradt eddig nálam. Pixel és Sonyban tetszett, hogy van stílusa a Samsung ellenében. Mókolni nem szeretnék és nem is értek hozzá. Bekapcsolom használom stb.

    Kínai márkát megint nem szeretnék, egy minimális presztízs jó lenne ha már nagyon sok pénzt kénytelen adni az ember. Ráadásul volt Blackberrym is ami pont a Kína ellentétje.

    Sharpot és egyéb márkát abszolút nem lehet venni. Sony az egyetlen ami egy jó alternatíva lehet. A 10 IV re sokan azt mondják nem üti meg a mércét, de a 5 III vagy 5 IV egy nagyon jó telefon.

    Sajnálom a dolgot. Most a Pixel 7 240 ezer FT, a Pixel 6 pedig csak 180 ezer ami borzasztóan kevés más csúcs telefonokhoz képest.

Új hozzászólás Aktív témák