Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Barthezz2

    MODERÁTOR

    válasz catroot #13790 üzenetére

    #1hsz:

    Néhány alapszabály:

    - Csak aláírás nélküli alkalmazások oszthatók meg. Az aláírt (nem ingyenes vagy OEM-hez kötött) alkalmazások esetében csak a Marketplace link posztolható. Ez utóbbiak törése, aláírásuk módosítása, eltávolítása tilos. A market-en nem szereplő, vagy ingyenes, de egyes régiókban nem elérhető appok felrakása engedélyezett.

    - A Chevron unlock maga nem illegális, ezért nem tilos erről a topikban beszélgetni, azonban ha azt tapasztaljuk, hogy mindezt arra használjátok, hogy utat nyissatok a warezhez, azt a Prohardver! lapcsalád csapata már nem támogathatja. Az érdeklődőknek a wp7.hu weboldal megtekintését javasoljuk. Megértéseteket köszönjük!

    Ennélfogva az unlock-ért nem szólunk(bár az interrop unlock módszereket inkább ne, senki nem fog felelősséget vállalni, ha valaki téglázza miatta a telefonját), de a chevron/developer/egyéb developer jogosultsággal járó unlock módszerért szerintem még senki sem ütötte meg a bokáját :)

    Viszont egy egy gyártóspecifikus(pl nokia drive, map, stb) megosztása, vagy fizetős program xap változatának közzététele már nem volna szerencsés. ;)

    Android esetén is a ROM dolgok elférnek, de egy IGO-ért(még egy darabig) már morcosak vagyunk.

    [ Szerkesztve ]

    Everybody lies.

Új hozzászólás Aktív témák