Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • orimate86

    tag

    Hello!

    Lassan megérett bennem a gondolat, hogy az androidot lecserélem WP7-re. Van egy-két tisztázatlan kérdésem, az egyik a wifi. Azt hallottam, hogy ha kikapcsol a kijelző és bontja a kapcsolatot a telefon. Én megszoktam, hogy mindig be van kapcsolva a wifi és a mobilnet. Így bárhol vagyok van folyamatos net kapcsolatom és amennyiben van wifi akkor az van előnyben részesítve. Ez a WP7 ben is így van vagy tényleg kikapcsol a wifi amennyiben a kijelző lezár? Vagy van erre beállítás, mint az andoidban hogy ha akarom akkor kikapcsol ha akarom akkor nem?
    A másik, hogy az beállítható-e hogy nagy adatforgalmat generáló dolgok. pl játékok frissítése vagy sky drive szinkronizálás csak wifin történjen? Jelenleg dropboxot használok és a képek feltöltése csak wifin történik.
    A harmadik, hogy a google fiókban található kontaktokat képes-e szinkronizálni. Jelenleg két androidos telefonom van. Egy HTC és egy vodafon 858 smart. A 858-at munkában használom a HTC-t magánban. A két telefon névjegyzéke egy és ugyanaz, mert a gmail fiókomban szinkronizálódnak. Az lenne a jó ha a WP7 és az andorid között is működne a dolog.
    Aki esetleg gondolja az írja meg a személyes véleményét indoklással, hogy lecserélné-e az android-ot WP7-re vagy nem.
    A frissítések is érdekelnének, hogy meddig támogatott a rendszer és milyen szinten?! Ezek milyen sűrűn vannak?
    A válaszokat előre is köszönöm.

Új hozzászólás Aktív témák