Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Sn[4k3]

    senior tag

    Sziasztok!
    Jövő héttől megyek diákmunkára (hetente kapok majd fizetést), ezért végre vehetek majd magamnak egy WP7-es telefont, ha eladom a ZTE Blade-em (lehet fújolni). A kérdésem az lenne, hogy szerintetek melyik a legjobb WP7-es telefon? Hardveresen kb. egy és ugyan az az összes készülék, tehát csak szoftveresen lehetséges pár extra és a kamerák teljesítménye lehet eltérő. HTC-készüléket nem hiszem, hogy venni fogok, mert drágák, de ha netán találok olcsó Trophy-t akkor elgondolkodok rajta. Talonban van még az Optimus 7, az Omnia 7 és a Lumia 710.

    germinator66: tegnap voltam egy áruházban (hogy melyikben, azt nem mondom meg, mert hülye azért nem vagyok!), egymás mellett volt a két telefon, kijelző téren én semmi különbséget nem vettem észre, valószínűleg csak a 800-as kevesebbett fogyaszt.

    Ericcson T100 -> Sony Ericcson T230i -> Sony Ericcson K610i -> Motorola V3 -> Nokia 6120c -> Nokia 3310c -> Samsung E250-> LG Shine -> LG KF750 Secret -> Samsung Monte -> Sony Ericcson Xperia X8 -> ZTE Blade -> HTC Dream -> ?

Új hozzászólás Aktív témák