Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Sn[4k3]

    senior tag

    válasz Gabesz77 #15511 üzenetére

    Isten ments, ennhire drágán nem nézelődök. A Lumia 710 éppen a plafon a maga 67k-s árával T-Mobile webshopból, de itt az aprón is lehet kapni olcsóbban, használtan. Mivel eddig csak ezt a WP7-es telót + a nagytesóját láttam, ezért most ez van célkeresztben. Plusz szoftvereket nem nagyon tudtam megkülönböztetni, de amit láttam az is több volt, mint meggyőző: egy pillanat alatt jelet fogott a -1-edik szinten lévő Media Marktból a GPS-e és hamar meg is rajzolta nekem a hazavezető gyalogutat, a rendszer eszméletlen gyors volt és nekem való, állat képeket lőtt, a böngésző gyors volt, a kijelző nekem ideális méretű és gyönyörű képet ad, fizikai gombjai vannak (a Lumia 800 ezért sem tetszett - ami N9-nél MeeGo-val jó volt, az WP7-tel szerintem kevésbé), nagyon jól össze van szerelve, jó anyagokból építkezik, a hangszórója tökéletes (hangos és tiszta). Több pozitívumot nekem nem sikerült a röpke negyedóra alatt összeszednem :)

    Tudnátok hátrányokat írni a rendszerről, szokásos WP7 betegségeket, kompromisszumokat felsorolni? (A testreszabhatóságra speciel teszek magasról, plusz a Blade-emen is Launcher7 van)

    Ericcson T100 -> Sony Ericcson T230i -> Sony Ericcson K610i -> Motorola V3 -> Nokia 6120c -> Nokia 3310c -> Samsung E250-> LG Shine -> LG KF750 Secret -> Samsung Monte -> Sony Ericcson Xperia X8 -> ZTE Blade -> HTC Dream -> ?

Új hozzászólás Aktív témák