Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • vzsryl

    nagyúr

    válasz btudos #22709 üzenetére

    Annál a cégnél, ahol dolgozom, alapvető a termékismeret. Vannak terméktanfolyamok is, amik kötelezőek. De tisztában vagyok vele, hogy rengeteg olyan multi is van, amelyik tojik erre, és a profitot csak az emberek hülyítésével próbálják elérni. Sajnos ezeknek megy jobban a szekér.

    (#22710) MasterMark: Azt még nem is írtam, hogy az a csaj mint mondott, akinél már meg is vettem a telefont. (Az előző hsz-omban csak érdeklődtem az árakról, kedvezményekről, akkor még nem vásároltam.) Szóval, akinél már meg is vettem, hát arra nincsen szó... :) Néhány tök alapvető dolgot kérdeztem tőle, már nem emlékszem pontosan mit, de az biztos, hogy olyan volt, amire egy telefonüzletben dolgozó hajnali 2-kor ébresztve is azonnal válaszolnia kellene hiba nélkül. De a válaszai ilyenek voltak: "Nem tudom, nem értek a Windows Phone-hoz." Következő: Még egyszer mondom, nem értek hozzá, Androidom van."
    Mondtam neki, hogy oké, megértem. Gondoltam, "Te is csak a marketing meg a hülyítés áldozata vagy." Legalább ahhoz értett, hogy rázza a seggét, mintha didibárban lettem volna, miközben ott volt a barátnőm is...És feszített a 3cm-es zselés körmeivel...

    [ Szerkesztve ]

    megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖

Új hozzászólás Aktív témák