Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Barthezz2

    MODERÁTOR

    válasz crey #24295 üzenetére

    Rettenetesen..

    Nagyot csalódtam a HTC-ben. Ez egy semmi, már elnézést, ha valakinek a lelkébe gázolok, de ezek kb mint a bazári kétpálcás játéktelefonok. Meg az a tök jó, hogy most már nem csak a Lumiák néznek ki tök ugyan úgy, de ezek is.

    Az ívelt kijelzővel elmennek a fenébe. A TV is milyen jó volt régen a képcsöves korszakban az ívelt kijelzővel nem? Meg ha már amúgy is nehezen látni napfényben, fejeljük még meg azzal, hogy az ívelt kijelző miatt nem csak magamat, hanem az egész környezetemet viszontlássam a kijelzőn a tartalma helyett. Az a hangszórórács meg valami nagyon bazári. Feketében, ahol nem üt el, még talán, de ez a domború üveg miatt mindegy is(bár ránézésre talán csak a széle van lecsapva)..

    A másik meg még ennél is rosszabb. A Sony-nak bejött, hogy alul külön kis szeglete van a telefonnak, itt marhára nem. Ezek a színek meg még rádobnak egy lapáttal.

    A HTC nekem ennyi volt, de ha így haladnak a WP8 felhozatallal, akkor a platform is. Android alatt 1000x életképesebb telefonokat találni, mint ezek.. :(((

    Everybody lies.

Új hozzászólás Aktív témák