Hirdetés

  • Filléres Redmi érkezett

    ma Az A3x nem kapott nagy bemutatót, egyszer csak felbukkant.

  • Read Only Memories: Neurodiver teszt

    gp A 2064 folytatása négy teljes évet csúszott a legelső tervekhez képest – a jövő transzhumanista világa még mindig roppant érdekes, a történet azonban már nem robotok, hanem agybúvárok körül forog.

  • Retro Kocka Kuckó 2024

    lo Megint eltelt egy esztendő, ezért mögyünk retrokockulni Vásárhelyre! Gyere velünk gyereknapon!

Új hozzászólás Aktív témák

  • Barthezz2

    MODERÁTOR

    Sziasztok!

    Eddig úgy voltam vele, hogy várok a vásárlással, és megnézek magamnak egy wp7-es Nokiát, vagy kivárom az SE Xperia Pro-t, de egy kis plusz pénz áll a házhoz, így lehet hamarosan nekiugrok a wp7-nek. Elkezdtem nézegetni a telefonokat, és meglepődtem, milyen olcsón hozzájuk lehet már jutni :Y Jelenleg a Trophy, és az Omnia közt vagyok félúton. A Trophy nagyon tetszik, és mivel elég sokat nyúznám zenével, az audio enhancher is plusz pont neki. A Samu sem rossz, nagyobb is a kijelző, plusz ugye samoled, de igazából nem tudom kell-e ez nekem :) A Milyen okostelefont vegyek topicban azt tanácsolták, hogy döntsek saját ízlésem szerint, de ha van itt 1-1 tulaj mindkettőhöz, akkor szívesen hallanák pro-kontra érveket a telefonok mellett/ellen :R

    Elolvastam a topic utolsó ~1000hsz-ét, pár dolog ki is tisztult, viszont azért még maradtak kérdéseim, mielőtt belevágnék:

    Most egy Nokiát nyúzok symbiannal, ami lehet elmaradott, lehet lassú, de szanaszét lehet szedni, ahogy jólesik. Azzal tisztában vagyok, hogy a wp7 nem ilyen, de nem is akkora gond talán, viszont egy állítható háttér, meg ilyesmik jól jönnének. Valami friss infó ezekkel kapcsolatban?

    Aztán ott a zene. Nem értem, hogy miért luxus manapság egy hangszínszabályzó. Ok, a jó zenéhez nem kell hozzányúlni, de ahány füles, annyi telefon, és néha nem árt, ha van mivel korrigálni. Ez tervben van, vagy ne is várjak rá?

    Aztán.. Ugye dolgoznak a wp8-on. Ha ez megjelenik, mi lesz a wp7-es telókkal? Gondolom arról álmodni sem lehet, hogy megkapnák a wp8-at, de vajon utána is lehet majd számítani nagyobb volumenű frissítésekre a 7-re?

    Hirtelen ennyi, de szerintem még jövök, mielőtt belevágok a vásárlásba. Szeretek tisztában lenni vele, mit veszek :)

    Everybody lies.

Új hozzászólás Aktív témák