Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • erdoke

    titán

    válasz robertel #4317 üzenetére

    Ne felejtsd el, hogy az iPhone a 3GS óta mindig erős hardveresen, de az anyaghasználat és a dizájn is folyamatosan erősödik. Részemről biztos vagyok benne, hogy az iPhone 5 összességében kiemelkedő vas lesz legalább jövő év elejéig.

    A WinCE 7-es kernel elejétől fogva támogatja a többmagos procikat, nem lehet gond a Mangonak sem. Szerintem az Android is kezeli ezeket kb. 2.3.4-től, de az igazi majd az ICS lesz ilyen szempontból (is?).
    Majdnem biztos vagyok benne, hogy az eddigi OEM-ek többsége még az idén ad ki MSM7230-as WP7 készüléket, úgyhogy a Nokiának se ártana. Az az igazság, hogy pont a WP7 az a rendszer, amire a pár támogatott vas között viszonylag egyszerűnek tűnik az átjárás. Olcsóbb, kisebb kijelző, gyengébb anyaghasználat, egyszerűbb dizájn, néhány kihagyott extra, és kész a középkategóriás készülék. Hatalmas előny pl, hogy mindkét publikusan támogatott/javasolt Qualcomm SoC-ban ugyanaz az Adreno 205-ös GPU van. A kétmagos kicsit problémsabb az Adreno 220 miatt, de architekturálisan (így driveresen) nem lehet komoly a különbség.

    [ Szerkesztve ]

    A legjobb aláírás a héten

Új hozzászólás Aktív témák