Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • erdoke

    titán

    válasz gabor85 #5169 üzenetére

    HTC alig fejlődött az utóbbi 2 évben, a kijelző körüli keret nem csökken, a kijelzők minősége az SLCD óta nem javul, memóriakártyákat rejtegetnek az akksi alatt, csökevényes akkumulátorokat raknak vastag készülékekbe, stb. A 4,7" WVGA kijelző egyáltalán nem hoz lázba, inkább maradna a 4,1-4,3", csak éppen kisebb kerettel. Az iPhone 5. generációja 4" 3:2-es, szinte keret nélküli kijelzővel (nameg 960x640-es felbontással) jön, alig lesz szélesebb, mint a mostani szifon. Állítólag még vékonyabb lesz, és az iPad 2 (dur?)alumínium hátlapját kapja, belül is ugyanazt a kétmagos procit bika GPU-val. Azért az elég ütős, hogy Full HD-ban nyomathatom a játékot az 50-es TV-re. Nem mintha fő szempont lenne, de nice to have.

    (#5171) moonman
    Mivel kb. két évre veszek az ősszel céges telefont, nem lenne rossz, ha a későbbiekben lenne még potenciál a vasban. És itt nem elsősorban az OS-re gondolok, mert az megfelelően fut az iPhone 4-en vagy a 1st gen WP7 készülékeken is, hanem a 3rd party appokra, amiket
    1. gyakran kevésbé optimalizálnak.
    2. olyan funkciókkal láthatják el (pl. az említett Full HD TV-out), amihez bármilyen optimalizálás mellett is kevés a vas.
    Egyébként meg nem elsősorban a SoC-ról beszéltem "vas" néven, hanem a dobozról és a kijelzőről, illetve azok arányáról.

    Csak hab a tortán, hogy a meglévő 2 db iPad 2-re megvett programok nagy része újabb fizetés nélkül használható akár még két iPhone-on, ráadásul még olcsóbbak is, mint a WP7-es megfelelők. Mindazonáltal inkább vas alapján fogok dönteni, mert a UI a szoftveres oldalon kárpótolna a WP7 oldalán.

    [ Szerkesztve ]

    A legjobb aláírás a héten

Új hozzászólás Aktív témák