Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Barthezz2

    MODERÁTOR

    válasz erdoke #5693 üzenetére

    SoC
    Még mindig nem mondta meg nekem senki, hogy miben jelentkezik, hogy szerintetek a 2 mag nem a teljesítmény miatt jó, hanem mert kevesebbet eszik. Most az egymagos Trophy naponta töltőre van dugva nálam. Csak úgy halkan kérdezem, egy Optimus 2x, vagy egy SGS 2 nem merül le egy nap alatt, ha kihasználom a lehetőségeit? Hát dehogynem..
    Ha meg ~100k-ért veszek egy okostelefont, akkor szvsz az a legutolsó szempont, hogy ha nem nyúlok hozzá, akkor 2 vagy 2 és 1/2 napot bír-e ki. :U

    És ez még mindig nem Android, ahol a zavaró akadozásokat ki kellene küszöbölni. Amit mellesleg 2 maggal se sikerült ott..

    Kijelző
    Ezen mondjuk nagyon nem lehet vitatkozni, mindenkinek mások az igényei. De szerintem a jelenlegi mezőny sem szégyenkezhet azért. A HTC Titan átlójához már szerintem is kicsi lesz ez a felbontás, de ezt is tudtuk előre, hogy változatlan marad.
    A többi gyártó készülékeit meg annyira még nem láttuk, hogy tudjuk, mi van benne.

    Anyaghasználat
    Na nem mintha egy jelenlegi Omnia/Optimus 7, vagy a HTC-k SGS szintű műanyag vackok volnának. Sem a Titan vagy a radar. A többit meg még mindig nem láttuk..

    A többi
    A radar 1520 a Titán 1600-as akksit kapott Annyira nem kicsik, azt meg még nem tudni, mit bírnak ezzel. Egyik sem épp gagyi műanyag, és elérhetők 16Gb tárhellyel is. A többiről még mindig nem tudunk..

    Everybody lies.

Új hozzászólás Aktív témák