Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Barthezz2

    MODERÁTOR

    válasz erdoke #5696 üzenetére

    De diagramokat hiába linkelsz nekem, én elhiszem, hogy a két mag hatékonyabb energiafelhasználás mellett, több eröt tud magából kicsikarni, de amíg ennek a gyakorlati haszna a zérohoz közelít, sokra nem megyek vele.
    Droid-ot lassan egy éve kapni 2 maggal, de azzal is ugyan úgy képes döcögni, a 2 mag elönyeit meg nem nagyon használja ki semmi. Fogyasztásbeli különbség szintén nem mutatkozik meg, mert ugyan úgy naponta töltöd, ha használod is az adott eszközt, meg ugyan úgy lemerül akár fél nap alatt is extrém felhasználással. Innentöl meg hajadra kenheted, hogy papíron kevesebbet eszik.

    Wp7 egy magon sem akad, meg ezzel is kihúzom egy napig, meg ugyan úgy lemerül fél nap alatt, ha le se teszem..

    (#5699) erdoke:
    De mégis mit vársz, komolyan?
    tudjuk, hogy a vas tekintetében meg van kötve a kezük. úgy gondolom ebből a HTC kihozta, amit lehet. A fogyasztást meg pár sajtófotó alapján se te, se én nem tudom megállapítani, így várjunk vele egy tesztig.
    A kijelzőfelbontás terén szintén zárt kapuk vannak. Biztosra veszem, ha tehették volna, 4,7"-on nem ezzel jönnek, de nem tehetik, tehát ez van.
    Design terén meg kinek mi. Nekem tetszenek a HTC új készülékei.

    Ezen kívül meg mire várjunk még? e to e kijelző lehetett volna, de ez megint kinek-mi kategória. HSDP, GPS, NFC megvan, kamera van ilyen-olyan(újak képességeit nem ismerjük, simán lehetnek tök jók is), van előlapi kamera, amihez majd jön a skype. Szenzorok megvannak, gyro megvan, anyaghasználat nem gagyi műanyag.
    A rendszerbe nem túrhatnak nagyon bele, de a HTC pl elég jól hozzáadogat ezt-azt, amíg nyújtózhat.

    És akkor tényleg kérdezném, mi hiányzik, amiről fél éve tudható, hogy NEM lehet? :U

    [ Szerkesztve ]

    Everybody lies.

Új hozzászólás Aktív témák