Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • erdoke

    titán

    válasz Barthezz2 #5714 üzenetére

    Én még nem mondtam, hogy nekem nem ez kell. Még bízok a Nokiában, vagy hogy az SGS II is kap másik házat, mint ahogy az SGS kapott az Omnia 7-tel.
    A kétmagos SoC felhasználása az Adreno 220 támogatásában merülne ki, nem hiszem, hogy februártól október-novemberig ne tudta volna ezt összehozni a MS a Nokiával (és a Qualcommal). Ha meg nem akarták, akkor érdemes elgondolkodniuk, hogy az adott piacon mennyi keresnivalójuk van. Mert el lehet adni az egy magost WVGA felbontással, csak nem pont annyiért, mint a kétmagost qHD-val. Tehát nem arról van szó, hogy a korlátozásokat elfelejtettem volna, vagy hogy nem tudnék velük kompromisszumot kötni, de hogy továbbra is az az elképzelésük, hogy csúcskategóriás áron adjanak egy foghíjas rendszerrel felszerelt felső-középkategóriás, korábban már másik OS-sel kiadott vasat, az nem fog beindulni a piacon, ahogy eddig se működött. Az évente egy, esetleg két komolyabb frissítés is elmarad a versenytársaktól.

    A trollozásodat nem értem, szerintem nem vagy tisztában a fogalommal, vagy csak túlságosan érzelmi alapon közelítesz a témához...

    A legjobb aláírás a héten

Új hozzászólás Aktív témák