Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • erdoke

    titán

    válasz Barthezz2 #5720 üzenetére

    Ne kezdjünk már az alapokról vitázni, mintha nem érteném, vagy nem lennék tisztában a különböző rendszerek frissőtési mechanizmusával. A Google és az Apple is ad ki gyakrabban frissítést, és ebből az androidos készülékek között jó nagy szórás van, hogy mit kap meg egy adott készülék. Elhiheted, hogy a Motorola a jövőben jobban kapkodja majd magát, és ezáltal a többiek is rá lesznek kényszerítve.

    Továbbra is azt mindom: qrvára nem érdekel, mit szab meg a MS, és mit a Nokia, Samsung és a többiek. Van egy okostelefon piaci helyzet, ahol el kell helyezni az őszi WP7 kínálatot is. A kínálat egyéb tagjaihoz hasonlítani nem trollkodás, hanem szükségszerű. A vásárlókat ugyanis az érdekli, amikor elballagnak a T-hez meg a V-hez, hogy mennyiért milyen vasat és OS-t (rendszert) kapnak. Ha egy 180 ezres, egy kézzel használhatatlanul nagy Titant (és egy túl kicsi Radart) adnak WP7-tel, mindezt tavalyi belsővel, miközben a Sensation és az iPhone 5 ugyanennyibe vagy kevesebbe kerül a szokásos két év rablánccal, akkor ott valami nem kóser, és nem WP7-et fog venni az emberek többsége.
    Mondhatni aggódok a rendszer jövőjéért, már ami a Nokián túli OEM-eket illeti, de gyanúsan gyengének tűnik a Nokia indulása is. Kirohanás? Ugyan már, nem érzelgősködtem, arról pedig nem tehetek, hogy neked fáj. Nekem is xar valahol, mert beleéltem magam, hogy az ősszel valami faxa WP7 készüléket veszek, de nem nagyon akar nekem olyat senki eladni...

    A legjobb aláírás a héten

Új hozzászólás Aktív témák