Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • blueMerle

    veterán

    válasz bigsee #6952 üzenetére

    Ismerem ezt, én is ilyen vagyok :D Előfordult hogy boltban miután az eladó szó szerint az asztalra vágta a telefont megkértem hogy ugyan hozzon már ki egy másikat. Értetlen szemekkel mutatja hogy dehát semmi baja, erre megkértem Őt hogy mutassa már meg az utcán melyik az ő autója, egy kicsit megrugdosom az ajtaját -nem fog látszódni semmi, de nézze végig a boltból. Hirtelen fény gyúlt a fejében és megvilágosodott, és csak annyit tudott mondani hogy waze, igazad van :) Soha az életben nem volt megkarcolva egyetlen telefonom sem (pedig több mint 200 saját készüléken már túl vagyok :) ), én sem nem vigyázok rá betegesen csak egyszerűen tokban hordom, és ahogy Te sem, nem vágom az asztalra, pláne nem húzom rajta. Ilyen egyszerű.

    savoo: A telefon van értem ez így igaz. Viszont egy több tíz(száz)ezer forintos telefon nagyon nem mindegy hogy eladáskor úgy néz ki mintha a kutyád szájából rángattad volna elő, vagy karcmentes. Ez egy használt telefonnal az egyik legfontosabb tényező eladáskor.

    Ami pedig ezeket az újságírós-reviewes telókat illeti: volt anno egy N97-es a kezeim közt ami mindössze 7 tesztelőt járt meg, de külsőre olyan lestrapált volt hogy az utolsó tesztelő már értékelhető képeket sem tudott róla készíteni...no comment. Persze, tisztelet a kivételnek :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák