Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Sequoyah

    tag

    válasz oO7 #9555 üzenetére

    Nem mondtam, hogy nem alkalmas. De gondolom ha felmásolod a telefonra, akkor az nem fog futni. Mindenképp sok-sok fejlesztés kell még hozzá. Az nem 2 hónap.
    Kockázati szempontból sem fogják bevállalni, hogy még ki sem adták már egyesítik a két platformot, túl nagy falat lenne. Teljesen logikus, hogy először közelítik egymáshoz a két platformot, és csak utána egyesítik.

    És semmi jele annak, hogy ekkora váltás lenne készülőben a wp8 táján, és így 1 évvel a megjelenés előtt azért már kellene készülni rá...

    Az android hülye példa, mert nincs desktop rendszerük, szóval nincs mit egyesíteni, mindig is egy termékvonal volt, egy kis külön kitérővel.
    Az apple 2012-ben csak kezdi az egyesítést, és 2016ra készül majd el.
    "We expect OS merger to start in 2012-13 and complete in 2016. Our preliminary view is that Apple can use a 32-bit ARM architecture to address the vast majority of the OS X ecosystem's needs in 2012-13 except for high-end professional devices. When 64-bit ARM is available in 2016, we believe Apple will have a single OS and hardware architecture," said Misek.

    Szüval 2014-es dátummal az MS jár legelőrébb, ami logikus is ha azt nézzük, hogy a win8ban elég soklépést tettek ezirányba. De még nem minden lépést.

Új hozzászólás Aktív témák