Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • 64b0r

    aktív tag

    válasz tusi_ #15666 üzenetére

    Ezt leginkább 2 lépésben tudod megtenni.
    A PC suite tényleg képes elég sok mindent lementeni, de a telefonkönyvön, sms-eken (ha olyan vagy, aki megtartja az sms-eit) naptárbejegyzéseken kívül mást nem nagyon érdemes visszamenteni. Ugyanis, ha egy feltelepített programtól elszáll valami, akkor hiába pakolod vissza a régi programokat, a hiba is megmaradhat, és ott vagy ahol a sz.. fakad.

    Viszont maga a Hard Reset művelete meglehetősen közel áll ahhoz, amit te akarsz. Ugyanis van a telefonon egy ROM partíció, amin a szűz symbian le van mentve, ez a Z meghajtó, csak olvasható, és alapesetben nem is látszik a filekezelőben (de egy feljettebb filekezelő, az x-plore pl látja a hackelt telefonokon). HR-nél ennek a tartalma másolódik a C-re.

    Szóval a legésszerűbb úgy csinálni, hogy kimented a névjegyzéket, meg ami még kell neked, aztán leformázod a memókarit (már ha arra is telepítettél valami programot, mert HR után az nem fog működni) aztán HR, aztán feltelepítesz minden olyan progit, ami csak kell neked.

    Így lesz tiszta a dolog, kicsit munkás, de hidd el, megéri így csinálni.
    Ha lenne is valami ghostoló progi, egy idő után úgyis elavulna a ghost, mivel mindig jönnek ki újabb progik, plusz a régebbiek közt is biztos lesz olyan, aminél csak pár hónapos használat után jössz rá, hogy igazából nem is kell neked, csak azt hitted, ezért inkább érdemes egy könyvtárat fenntartani a gépeden, ahol az éppen aktuálisan hasznosnak ítélt sis-eket tartod, és ezt a könyvtárat tartod naprakészen.

    On the internet you can be anything you want. It is strange, that so many people decide to be stupid.

Új hozzászólás Aktív témák