Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • tusi_

    addikt

    válasz old rocker #15871 üzenetére

    Úgy látszik továbbra sem tudsz tovább lépni a történteken, holott ti személyeskedtetek. Elég jól tűröm egy pontig, de kezd kiborulni a bili.
    Az én telefonomon új firm van, amit nem tudom hányan, de nem sokan használják tudomásom szerint.Ez egy egyszerűsített gyorsított firm, ahogy olvastam és "állítólag" 1-2 dolog hiányzik belőle, máshogy,máshol van. A kezelésiben egy szó sincs arról, hogy hol az ébresztő, ezért kérdeztem Chicano.

    Lehet, hogy te nyugdíjas vagy, de nekem nincs annyi időm, hogy egész nap nyomkodjam, mert valakinek dolgozni is kell. Mivel reggel f-1 volt, ezért nem szerettem volna elaludni és sürgősen kellett, hogy hogy kell beállítani azt a szart. De nem tartozom magyarázattal.

    "S hogy a háttér lelki motivációkról is informáljalak, miért lettem ilyen morcos veled: azért, mert a te értetlenkedéseddel egy időben kaptam priviben egy kérdést:"

    Ehhez nekem mi közöm van? Ha valakivel problémád van, old meg azzal, nem vagyok senkinek a lábtörlője és nem is tűröm el. Ennek ellenére én rendesen kezeltem a felháborodásodat.
    Megköszönöm annak aki segít, de aki idegbeteg az felejtsen el.
    Részemről lezártam.
    Ha mondandód van, privátban folytatjuk.

    eat, sleep, play, replay

Új hozzászólás Aktív témák