Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • old rocker

    veterán

    válasz NSC #16491 üzenetére

    Tedd azt, bár szerintem flg. Ha az általam leírt beállítást követed, szinte kizárt, hogy adatforgalmat generáljon, nem kell letörölni se MMS, se semmilyen beállítást. Elejében nézz rá néha a naplóra. Ameddig 0 KB a GPRS, illetve a nyitó oldalán nem szaporodik az adatforgalmi mennyiség, addig te vagy a király.
    (mármint a napló nyitó oldalán, 3. tétel)
    Azoknak, akik valamennyire tudnak angolul, ismételten is csak azt javaslom: felejtsék el az OviSuite-ot. Nehézkes, lassú, túl sok flg. van benne, körülményes a kezelőfelület. Amikor üzeneteket írtam, az is sokkal rosszabb. A PC Suite sem egy hajde stabil (Nokia...), de egyszerűbben kezelhető, áttekinthetőbb, nem b@szkódik fél órát, mire bebootol, szinkronizál. Lehet vele a naptárt is kezelni, sőt, ha össze vannak dugva, hívást is lehet vele kezdeményezni.
    Egy "titka" van: meg kell keresni és a legutolsó angol! nyelvűt (7.14?) kell letölteni. A magyart felejtsd el, azzal mindig valami bug van. Annyi, hogy a Map Loader, Map Updater és a Software Updater külön letöltendő, de a Map Updater kivételével a parancsikonok a Suite kezelőfelületre integrálódnak. (Mellesleg Startmenüből is elérhetőek, tehát nem kell az asztalon hagyni egyébként sem ikont.)
    3 napig teszteltem, tökéletesen működik. Ja, és pl. ha egy programot akarsz a telefonra vele tölteni, az OVI abban is ötször olyan lassú.

    [ Szerkesztve ]

    A windows rendszerű telefonok a microsoftnak köszönhetően lassan az enyészet útjára lépnek

Új hozzászólás Aktív témák