Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • janos666

    nagyúr

    LOGOUT blog

    válasz hülyegyerek #17083 üzenetére

    Az feltűnt valakinek, hogy nem lehet már keresni kulcsszó alapján a zenetárban V50 óta?
    Akár a főmenüből lépek be az összes zene közé, akár új lejátszási lista összerakásakor nyitom le az összes szám fület, sehol sem találok olyan opciót, hogy keresés. Illetve az opciók közt megmaradt a keresés a zeneáruházban, ami a böngészőt nyitja meg, hogy vásárolgassak kedvemre.

    A frissítés menete az alábbi volt:
    Full backup PCsuit-al (kivéve a memóriakártya)
    Hard reset
    Frissítés Dead USB módban JAF-al (semmi custom mod, csak a hack-elhetőség miatt cseréltem ki a szükséges kis filet, hogy működjön a ROMPatcher).
    Még egy hard reset
    ROMPatcher telepít (működik is, OK)
    Naptár, jegyzet bejegyzések, üzenetek és persze címjegyzés visszaállítása (a C:-re telepített progamfileokat és telefonbeállításokat nem állítottam vissza)
    Beállítgattam a menüt a szokásos módon, újratelepítettem az alkalmazásokat, amiket a C:-n szoktam tartani (akkor már keresgéltem is friss verziók után), és elvileg minden működik.

    Tud valaki olyan programot, amivel PC-n lehetne böngészni a memóriakártya tartalmát, és olyan playlist-eket generálni, amiket utána a telefon is tud használni?
    Winamp-al már próbálkoztam régen, de az másképp hivatkozik a számok útvonalára, így nem talált rájuk telefon lejátszója. (Értelmezni még tudta, hogy mi hogy jönne sorban.)

    TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

Új hozzászólás Aktív témák