Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • janos666

    nagyúr

    LOGOUT blog

    válasz napata2 #17086 üzenetére

    Lehet, hogy alapból nem aktív egy net csomag sem. De dominón is van olyan csomag, aminek nincs havidíja, és bár így eszméletlen drága a forgalmi díj/kilokyte, de az A-GPS is igen kis forgalommal dolgozik. Talán írta valaki, hogy 18Ft, én is néztem egyszer, nekem is 20Ft köré rémlik, és egy GPS program újraindítása után nem kell mindig letölteni a korrekciós és segédinformációkat, időszakra szólóan érvényesek, és a cache-ben maradnak. (Legalább is én így vettem észre, de lehet, hogy letiltott A-GPS esetén is eltárol hasonlókat a verejtékesen összeizzadt pozíciónálás alapján, és úgy is hamarabb jönnek az első értékek, ha nemrég zártad be a GPS programot...)

    Valószínűleg kapsz CD-t, amin elvileg egész sok ilyen program lesz. De azt elő sem érdemes venni, mivel azóta biztos van frissebb a neten, így rögtön telepítés után javasolni fogja, hogy töltsd le és frissítsd. Nekem a beépített update mindig vakvágányra fut, így azt javaslom kattintgasd végig a nokia.com-ot, és töltsd le ezek telepítőit, illetve akár rakd is fel már most.

    A map loader mindig közvetlenül a telefon állományainak frissítése után húzza le a kiválasztott tartalmakat, törli a cache tartalmát, és feltolja az újat.
    Ebben csak az nem tetszik, hogy arra még nem jöttem rá, miként lehet kideríteni, hogy vajon van-e már frissebb térkép, mint ami le van mentve a telefonomra, és érdemes-e újrahúzni a cuccokat a map loaderrel, így néha-néha megcsinálom, mikor amúgy is be van dugva USB-re, vagy inkább, mikor firmware-t frissítek, és úgy is telepítgetek...

    TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

Új hozzászólás Aktív témák