Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Barthezz2

    MODERÁTOR

    válasz Hatvan9 #19855 üzenetére

    Enyém honi gyártmány, de ennek ellenére a hátlap tényleg nem a legjobb. Pár hónap után tiszta zsebkarc, de annyira nem zavaró.
    Az érintőgombokkal nekem nincs bajom, erélyesebben kell kicsit nyomni mint a kijelzőt, de eddig mindig azt csinálta amit kell. A kijelzőnél sem tapasztaltam, hogy napfényben ne látszana, persze nem tökéletes, de szerintem hozza az átlagot. HSDPA meg nekem nem hiányzik, az előző telómon sem használtam ki, itt meg van wifi, ha gyorsan kell valami, akkor meg azért az EDGE ott van(bár jelenleg vodás vagyok, szal az nincs..). GPS nélkül is megvagyok. Jobban tetszik, meg kompaktabb a méret, az előbb említettek meg annyira nem hiányoznak, azért is választottam ezt :)

    Akksi tényleg gyenge pont(az nálam is made in korea :O ), de annyira nem vészes. Tegnap 4 kor vettem le töltőről, este 4 órát neteztem, közben volt 2 óra zene is, és éjjel is bekapcsolva maradt. Most tettem fel töltőre. Átlagosan meg azért 1 - 1,5 napig elvan.

    Bár most szerintem megjáratom vele a szervizt, mert kijött az usb csatit kis védő műanyag ajtó(vagyis csak a műanyag, a gumi rész ott maradt). Lehet besírom, hogy szar az akksi is, hátha kapok egy európait bele :DDD Na meg akkor már a hátlap is karcos :D

    Everybody lies.

Új hozzászólás Aktív témák