Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kali

    legenda

    válasz morphin #20076 üzenetére

    ha egy frissítés nem nsu vagy (f)ota útján történik, akkor már eleve bukós lehet a dolog, hiszen a phoenix és társai szervizes alkalmazások ugye, tehát otthon/házilag hivatalosan azokkal nem lehet rendeltetésszerűen frissíteni!
    amúgy általában nem kimondottan szoktak foglalkozni vele - tapasztalatom szerint a szolgáltatós szervizekben sem -, pedig simán lekövethető, hogy adott készülék mikor és milyen verzióra volt frissítve nsu/(fota), amely attól eltér, hiányzik...stb, és nincs róla garis bejegyzés, hogy szervizben történt, az bukta lehet!
    az nsu valóban elszúrhatja a frissítést, de az esetek nagyobb hányadában azért felhasználói hiba miatt következik be a probléma!
    más kérdés, hogy én nem/sem szeret(te)em a (f)ota és az nsu frissítési módot, szerintem jobb nem foltozgatni, hanem minden új verziónál tiszta lappal kezdeni!
    mondjuk sokan még egy hard reset műveletre is képtelenek az nsu/(f)ota frissítés után - mondván, nincs kedvük minden újrapakolni/beállítgatni, pedig így akár azt is elérik, hogy bizonyos új funkciók el sem indulnak/rosszul működnek a frissítés után...

Új hozzászólás Aktív témák