Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • old rocker

    veterán

    válasz karldergroße #21869 üzenetére

    Kicsit kifordított a logikád, haver. Akkor, ha megveszel egy pécét, felrakod rá az alap op rendszert és cumi? Tehát nem buherálgatod tovább, nem raksz rá Skype-t, dévédé lejátszó programot, ovisuite-ot stb...
    Mellesleg én nem szoktam buherálgatni, mert zömmel fizetős, tiszta program van rajta, de egyébként is, csak jól bevált, megbízható programok. Mivel a szemem messze nem a régi, én pl. minden telefonomra felpakoltam - kivéve, amelyiken alapból rajta van - a Font Magnifiert, mert nem óhajtom a bifóka szemüvegemet használni minden telefonálásnál... Az S40-en meg változtathatod ugyan a betűméretet, de ez nem fog minden alkalmazásnál jelentkezni, főleg nem a készenléti képernyőn.
    A sajátos logikád abban is megnyilvánul, hogy "Ezért adtam el, akadt szerencsére olyan hülye, aki a féléves telót 50K-ért megvette."
    Tehát, aki tőled megvette, az hülye volt ... és te, amikor megvetted?! Tudom, te egy megfontolt, okos, előre látó ember vagy, csak tévedtél és esetedben ez nem hülyeség (csak annál a szerencsétlen flótásnál, aki tőled megvette), hanem emberi dolog.
    Szóval nem bíznék rád gyerekek nevelését, de szerintem a mi diskurzusunk is parttalan és értelmetlen, te meg vagy győződve arról, hogy a véleményed über alles ... én szerényebb vagyok, én sosem zárom ki a saját tévedésem lehetőségét, igaz, annyira szerény sem vagyok, hogy Szókratész mintájára kijelentsem: "tudom, hogy nem tudok semmit". Én inkább Villon sorait vallom magaménak: "Nem vagyok bölcs, azonban, nem vagyok ostoba egészen.". De a szociológiai felméréseket, ami alapvetően empirikus jellegű, azért tartják egzaktnak, mert ha valamit egy döntő többség tart valamilyennek, az már tekinthető egy többé-kevésbé objektív véleménynek.
    Nekem meg úgy tűnik, te eléggé elszigetelt vagy a téziseddel; de nekem egyébként tök mindegy. Ha nem vetted volna észre, senki sem akar rákényszeríteni arra, hogy még egyszer 5800-át, vagy N8-at vegyél; tényleg, van egy f@sza kis 6131-em, pipec S40-es, érdekel?
    Csak ahogy te előadod a véleményed ... az valahogy ... tudja csoda, kicsit bántónak tűnik és nagyképűnek. Mintha én mondanám azt az egyetemi tanáraimról, egytől-egyik balf@szok voltak, nem tudnak semmit, bezzeg az általános iskolában a tornatanárom... az igen.

    A windows rendszerű telefonok a microsoftnak köszönhetően lassan az enyészet útjára lépnek

Új hozzászólás Aktív témák